fb1
in1
yt1

...Kad prestanu izgovori,počinju uspesi!

Teretana reklama

Teretana

  • Cybex
  • Technogym
  • Matrix
  • Life Fitness
  • Gym80

Detaljnije

Reklama yoga1

Joga 1

Ovo je odličan program vežbi za postizanje kondicije ali i za mentalno i emocionalno smirenje. Savladava se tehnika disanja što je energetska veština. Jača se vitalna energija. To je kombinacija različitih stavova-poza (varijante od nekoliko stotina), njihova vizualizacija i pravilno-meditacijsko disanje.

Detaljnije

Reklama yoga2

Joga 2

Na časovima HATA JOGE trudimo se da kroz relax vežbe za kičmu prevencijom predupredimo bolest današnjice (mnoge probleme vezane za kičmu) uz vežbe disanja umirujemo i dovodimo telo u balans. Vežbe su prilagođene svim godinama i nema ograničenja.

Detaljnije

Reklama pilates

Pilates

Pilates metoda nije samo vežbanje to je serija kontrolisanih pokreta koji angažuju vaše telo i um. Vežbanjem uravnotežavamo telo, poboljšavamo krvotok, smanjujemo stres i povećavamo izdržljivost.

Detaljnije

Teretana aerobik mix

Mix aerobik

Svaki trening se radi jedna do druge mišićne grupe. Akcenat se stavlja na mišiće trbuha, nogu, gluteusa, leđa, ruku i ramenog pojasa. Kombinacija kardio treninga sa vežbama oblikovanja brzo daje željene rezultate i oblikuje vaše telo

Detaljnije

Body workout reklama

Body workout

Kombinacija kardio vežbi, vežbi snage i izdržljivosti. Prvi deo dinamičan sa brzim kardio vežbama, drugi statičan sa kardio vežbama.

Detaljnije

Fat burning reklama

Fat burning

Idealan tip treninga ukoliko želite da sagorite dodatne kalorije. Trening se sastoji iz kardio vežbi koji se ne radi na visokom intezitetu već kontinuirano uz veći broj ponavljanja. Ceo trening se rade vežbe oblikovanja koje nisu statične već nam omogućavaju da tokom celog treninga naš metabolizam ubrzano radi.

Detaljnije

Energy body fit reklama

Energy body fit

Kardio program, gde je cilj dodatno sagorevanje masnih naslaga. Istovremeno se deluje na razvoj izdržljivosti, snage i pokretljivosti celog tela. Uz jednostavne koreografije, prilagodljiv intenzitet i različite metode vežbanja, postiže se dobra forma i zavidno oblikovano telo.

Detaljnije

Reklama yumeiho

Yumeiho terapija

Nepravilno držanje izaziva poremećaj ravnoteže celog tela i onemogućava pravilan rad unutrašnjih organa pa može dovesti do pojave mnogih, ponekad i teških bolesti. Japanskom terapijom Yumeiho moguće je težište tela vratiti u idealan položaj i ukloniti mnoge zdravstvene probleme...

Detaljnije

Raspored Fitness programa

Raspored treninga